Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι στο νοσοκομείο και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (4/6, 21:00).

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υποφέρει από αμυγδαλίτιδα και έχει υψηλό πυρετό από την Τετάρτη. Η κατάστασή του δεν παρουσίασε μεγάλη βελτίωση ούτε το πρωί της Πέμπτης (1/6), με αποτέλεσμα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να τον αποκλείσει από την αποστολή για τον αποψινό δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ο 34χρονος γκαρντ, μεταφέρθηκε σήμερα στο νοσοκομείο για να λάβει πιο ισχυρή φαρμακευτική αγωγή,ώστε ο οργανισμός του να δυναμώσει και να έχει ελπίδες να αγωνιστεί στον τρίτο τελικό της Κυριακής (04/06) στο ΣΕΦ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ