Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βάζει δύσκολα στον Ουζουνίδη ο Μόλινς

Ο Γκιγέρμε Μόλινς τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά ανεβασμένος στις προπονήσεις  και περιμένει να πάρει την ευκαιρία του προκειμένου να δείξει και στον αγωνιστικό χώρο τι αξίζει.

Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που ο Ουζουνίδης είχε τεράστιο δίλημμα για το εάν τελικά θα τον ξεκινήσει στον σημερινό αγώνα ενάντια στον ΠΑΟΚ. Η λογική λέει πως θα ξεκινήσει ο Λέτο, ωστόσο είναι σχεδόν απίθανο να αντέξει για ολόκληρο 90΄ ο Αργεντινός επιθετικός, κάτι που σημαίνει πως σε αυτό το σενάριο ο Μόλινς θα έρθει από τον πάγκο.

Εξάλλου η μόνη φορά που ο Σουηδός επιθετικός ξεκίνησε βασικός ήταν στο ντέρμπι πρωταθλήματος ενάντια στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε έναν αγώνα όμως που το Τριφύλλι είχε κάνει εκτεταμένο ροτέισον με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-0.

Πάντως ο Σουηδός δείχνει ότι θα αποτελέσει μια αρκετά αξιόπιστη λύση ενόψει της επόμενης χρονιάς, μιας και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Η.Λ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ