Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νυστέρι και τέλος η χρονιά για Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα χειρουργείται για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς και θα επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αποφάσισε με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του ότι είναι καλύτερο να κάνει την επέμβαση από το να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει συντηρητικά την ρήξη της απονεύρωσης των κοιλιακών. Σε μια τέτοια περίπτωση η αποθεραπεία του θα απαιτούσε τουλάχιστον έξι εβδομάδες χωρίς να είναι δεδομένο ότι δεν θα αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον.

Το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ για τον στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι αναφέρει τα εξής:

“Στην Τούμπα και στο ματς με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης ετοιμάζεται πλέον για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Φερνάντο Βαρέλα έδειξε πως υπέστη ρήξη της απονεύρωσης των κοιλιακών και χαλάρωση του βουβωνικού στομίου. Έπειτα από απόφαση του ιατρικού και του τεχνικού επιτελείου και με τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική επέμβαση τοποθέτησης πλέγματος. Η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες”

Σ.ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ