Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Έσβησε” την Ούνικς η Στρασμπούρ

Η Στρασμπούρ μετέτρεψε την αναμέτρηση απέναντι στην Ούνικς σε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς έκανε ό,τι ήθελε μέσα στην έδρα της ομάδας του Κώστα Καϊμακόγλου και επικράτησε με 60-82 για την 5η αγωνιστική του Last 32 του Eurocup. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και έτσι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου τους βρήκε να προηγούνται με 17-11. Από εκεί και πέρα όμως, η Ούνικς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ακολουθήσει τον ρυθμό της Στρασμπούρ, η οποία έφτασε στην επικράτηση με τον πλέον άνετο τρόπο όπως δείχνει και το τελικό 60-82. Οι δύο ομάδες πλέον ισοβαθμούν στην κατάταξη του γκρουπ G, αλλά η Στρασμπούρ είναι εκείνη που έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Λουίς Κάμπελ με 22 πόντους και 6/10 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ της Στρασμπούρ και τον ακολούθησε ο Αντουάν Ντιό με 16 πόντους. Από την Ούνικς ξεχώρισαν οι Κιθ Λάνγκφορντ και Τζέιμς Ουάιτ με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα. Ο Κώστας Καϊμακόγλου σε 29:06 λεπτά συμμετοχής είχε 6 πόντους με 3/5 δίποντα και 0/6 τρίποντα, ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ