Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σοκ: Αρπαγή 5χρονης στην Αγία Βαρβάρα!

Σοκ στην κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας καθώς από τις πρώτες πρωινές ώρες αγνοείται η τύχη 5χρονης με κινητικά προβλήματα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας να κάνουν λόγο για απαγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ctview.gr, ο πατέρας της πεντάχρονης είναι αστυνομικός. Πρόκειται για αστυνομικό, ο οποίος αργά χθες το βράδυ βγήκε από το σπίτι – βρίσκεται επί της Μεγάλου Αλέξάνδρου- και επιστρέφοντας ξέχασε τα κλειδιά στην εξώπορτα.

Στη συνέχεια πήγε για ύπνο ενώ στο σπίτι κοιμόνταν ήδη η πεντάχρονη και ο αδερφός της. Το πρωί, ο πατέρας διαπίστωσε ότι η πεντάχρονη δεν ήταν στο κρεβάτι της.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αρπαγή καθώς η μικρή δεν μπορούσε να περπατήσει μόνη της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα των παιδιών νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι σήμερα το πρωί.

Πηγή: ctview.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ