Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Αν πάνε καλά τα πράγματα για την ομάδα, τότε πάνε και για μένα”

Το βραβείο του Best Goal για την 20ή αγωνιστική παρέλαβε ο Τζερόνιμο Μπαράλες. Η βράβευση έγινε στο Star Store του Αστέρα από τον Χουάν Μουνάφο, ο οποίος έβγαλε την ασίστ στην εν λόγω φάση. Με το τέλος αυτής, ο Αργεντίνος ευχαρίστησε τους πάντες, αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του, ενώ τόνισε πως πρώτος του στόχος είναι να πετυχαίνει γκολ για να κερδίζουν οι Αρκάδες και όχι ο τίτλος του πρώτου σκόρερ.

«Να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει, αλλά και στους συμπαίκτες μου στην ομάδα που με βοηθάνε για να κάνω τέτοια πράγματα στο γήπεδο. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο ωραία γκολ που έχω σημειώσει στην καριέρα μου και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου με βοήθησε για να πάρω την απόφαση να σουτάρω με αυτόν τον τρόπο.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το γκολ στην οικογένειά μου, που είναι πάντα μαζί μου, τόσο στις καλές, όσο και στις κακές στιγμές. Δεν σκέφτομαι τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Πρώτος στόχος μου είναι να βάζω γκολ για να κερδίζει ο Αστέρας. Αν πάνε καλά τα πράγματα για την ομάδα, τότε πάνε και για μένα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι γιατί οι ομάδες έρχονται στην Τρίπολη και κλείνονται πίσω.

Πρέπει να κάνουμε τη διαφορά από το πρώτο ημίχρονο. Να ελέγχουμε το παιχνίδι όπως θέλουμε εμείς και όχι να είμαστε στο 0-0 και να γίνονται τα πράγματα δύσκολα», ήταν τα λόγια του.

Στη φάση του γκολ στάθηκε και ο Μουνάφο. «Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο έπρεπε να κινηθούμε γρήγορα. Εγώ έβγαλα την μπαλιά, αλλά αυτός έκανε το δύσκολο», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ