Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kαταγγελίες Ολυμπιακού για προπηλακισμούς στο ΟΑΚΑ

Σοβαρές καταγγελίες, που αναμένεται να πάρουν και επίσημη μορφή, έγιναν από πλευράς Ολυμπιακού μετά από το τέλος του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-1). 

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδος υπήρξαν άνθρωποι γύρω από τη φυσούνα οι οποίοι έβριζαν και έφτυναν τους παίκτες του Τάκη Λεμονή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο επεισόδιο.
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς, μίλησε για παρουσία χούλιγκαν που έβριζαν, έφτυναν και πλησίασαν απειλητικά τους παίκτες του Ολυμπιακού κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, αλλά και μετά την αποχώρησή τους. 
«Δεν φταίνε οι οπαδοί. Κάνουν τη δουλειά που τους είπαν να κάνουν. Φταίει η αστυνομία που τους αφήνει και δεν τους περιορίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραπαπάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ