Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι 19 του Λεμονή για την ρεβάνς με την ΑΕΚ

Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Ο Λεμονής επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων έκανε γνωστά μετά το πέρας της προπόνησης. Κανονικά στην αποστολή ο Ντα Κόστα, εκτός όπως αναμενόταν ο τιμωρημένος Σεμπά.

Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος και Ρομαό.

Σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει στην αποστολή ο Μποτία, ο οποίος εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής που είχε και ο Χουτεσιώτης αντί του Λεάλι.

Παράλληλα, ο Ντα Κόστα ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το ματς με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη και συμπεριλήφθηκε κανονικά στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ