Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πάμπλο Γκαρσία κατά Αγγελίδη, Βρύζα και όχι μόνο…

Επίθεση εναντίον του Ζήση Βρύζα και του Ιάκωβου Αγγελίδη εξαπέλυσε ο Πάμπλο Γκαρσία κατά τη διάρκεια κοπής πίτας Συνδέσμου του ΠΑΟΚ.

Ο Ουρουγουανός πρώην ποδοσφαιριστής του δικεφάλου του Βορρά έδωσε το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος των Συκεών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρει και το όνομά του.

Ο Γκαρσία τόνισε πως «οι αναμνήσεις και οι καλές στιγμές είναι αυτές που μας μένουνε», ενώ διερωτήθηκε: «Υπάρχει Βρύζας, υπάρχει Τζακ (σ.σ. Αγγελίδης); Βλέπετε να υπάρχουν;».

Αναφορικά με τον λόγο που οδήγησε στην αποχώρησή του από την ομάδα αρκέστηκε να πει: «Όποιος έχει μυαλό βλέπει και αντιλαμβάνεται τι συνέβη. Τι να πεις στον κόσμο. Εγώ που είμαι έξι χρόνια εδώ, ο κόσμος δίνει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Τι να τους πεις άλλο; Και αυτοί που είναι μέσα δεν κουνιούνται…».

Ο Γκαρσία εν συνεχεία βρέθηκε σε πηγαδάκι, όπου ρωτήθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ για το αν η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Η απάντησή του ήταν πως «υπάρχει ένας μαφιόζος τύπος εκεί κάτω, αλλά και εμείς πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ πρέπει να δίνεις όλο σου το είναι. Αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου».

Τέλος, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είπε: «Πρώτα υπάρχει το ματς με τον ΟΦΗ. Πρέπει να κερδίσουμε τον ΟΦΗ. Δεν μου αρέσει να είμαι έξω από το γήπεδο και να κριτικάρω την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ