Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σαββίδης: «Θα γίνουμε ο εφιάλτης σας. ΠΑΟΚια ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι»

Αιχμηρό σχόλιο από τον Γιώργο Σαββίδη στα social media, στέλνοντας… μηνύματα στους εχθρούς του ΠΑΟΚ.

Ο γιος του προέδρου του Δικεφάλου «χτύπησε» για μία ακόμη φορά μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, με αφορμή προφανώς τα «ανοιχτά» μέτωπα που έχει ο ΠΑΟΚ. 

«Πολεμάτε τα όνειρά μας, θα γίνουμε ο εφιάλτης σας», έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης στη φωτογραφία που ανάρτησε. 

Παράλληλα στα σχόλια που ακολούθησαν από φίλους των «ασπρόμαυρων», έπειτα από σχετική ερώτηση ενός οπαδού του ΠΑΟΚ, έστειλε μήνυμα για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας το καλοκαίρι, αναφέροντας: 

«Η ΠΑΕ δουλεύει πολύ καλά και τους ευχαριστώ. Τον χειμώνα σας είπα να μην ανησυχείτε γα τις μεταγραφές. Για το καλοκαίρι αυτό που μπορώ να πω είναι… Παόκια ετοιμαστείτε»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ