Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φουλάρουν για Γουδή με εντολή Τσίπρα

Η νομική θωράκιση της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα την κυβέρνηση. Γιατί όλες οι απαραίτητες κινήσεις που θα γίνουν δεν πρέπει να έχουν νομικά κενά για ενδεχόμενες προσφυγές.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι το γήπεδο στον Βοτανικό «κόλλησε» για πολλά χρόνια, λόγω προσφυγής για τους κορμοράνους.

«Μπορεί να χρειαστεί να καθυστερήσουμε λίγο, ώστε να θωρακιστεί νομικά το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδί. Υπάρχει εντολή όμως από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επισπεύσουμε τις διαδικασίες. Είναι ένα έργο που θα αναμορφώσει την Αθήνα», τόνισε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ήταν στα επίσημα της Λεωφόρου και είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά και με τον Ιβάν Σαββίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ