Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βίντεο: Διπλό για Αρη στον βούρκο της Καστοριάς

Με γκολ του Μάριου Παπαδόπουλου μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Άρης επικράτησε εκτός έδρας της Καστοριάς με 1-0 σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Άρης έκανε ιδανικό ξεκίνημα μπαίνοντας μπροστά στο σκορ από το 3’ με το γκολ του Μάριου Παπαδόπουλου αλλά μετά από τη φάση αυτή, δεν επιχείρησε να επιτεθεί. Επέλεξε συντηρητικά να αντιμετωπίσει την Καστοριά επιτρέποντας στην αντίπαλό του να πιστέψει πως κάτι μπορεί να πετύχει.

Η επόμενη καλή φάση έγινε για τον Άρη στο 33’ και πάλι με τον Παπαδόπουλο να αστοχεί εντός της περιοχής. Πέραν τούτου ουδέν…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν πιο σοβαρός, και είχε δοκάρι με τον Πόι στο 55′. Έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο διατηρώντας το άγχος στα πόδια των παικτών των κίτρινων και την πίστη στους Καστοριανούς πως θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την ισοπαλία μέχρι το τελικό σφύριγμα

 Η εμφάνιση του Άρη ήταν κατώτερη του μετρίου και ο κάκιστος, είναι αλήθεια, αγωνιστικός χώρος, δεν μπορεί να τη δικαιολογήσει.

Στόχος, όμως επετεύχθη. Ο Άρης πήρε τη νίκη, εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Καβάλας (την άφησε στην τρίτη θέση μετά την ισοπαλία της με το Αγιονέρι) και συνεχίζει…

Καστοριά: Κοκκίνης, Καρανάσιος, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος Δ., Σιανής, Μηλιάτης, Γεωργουτζάς, Σολομωνίδης, Γανόζης, Παπαδόπουλος Μ., Ντάμζι.

Άρης: Φυσέκης, Λιόνης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Λεμονής, Πόι, Ν` Λουντούλου(91΄Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (81΄Ντούνγκα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ