Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενθαρρυντικά τα πρώτα νέα για την κατάσταση του Βράνιες

Γενικός… συναγερμός σήμανε στην ΑΕΚ, όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο Ογκνιέν Βράνιες αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από το γήπεδο, στο φιλικό της Βοσνίας με την Αλβανία.

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν καρτερικά, προκειμένου να τελειώσει το ματς και να επικοινωνήσουν και με τον παίκτη και με το ιατρικό τιμ των Βόσνιων, προκειμένου να πάρουν την πρώτη εικόνα για την κατάσταση.

Πάντως τα πρώτα νέα φαίνεται να είναι καθησυχαστικά, καθώς η ενημέρωση είναι πως ο Βράνιες δεν έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό, αλλά έχει δεχθεί ένα δυνατό χτύπημα και δεν φαίνεται να είναι σοβαρός ο τραυματισμός.

Να τονιστεί πως στην ΑΕΚ θα περιμένουν να επιστρέψει ο Βόσνιος στόπερ στην Αθήνα και να περάσει από εξετάσεις, έτσι ώστε να αποκτήσουν ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ