Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η «Πουλιδιάδα» συνεχίζεται…

Η μεξικανικής παραγωγής… σαπουνόπερα με πρωταγωνιστή τον Άλαν Πουλίδο συνεχίζεται…

Ο Λεβαδειακός μπορεί να ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την συμφωνία του με τον Λατινοαμερικάνο φορ έως το 2016, ωστόσο ο Γκαρσία ντε λα Βέγκα, νόμιμος εκπρόσωπός του, εκφέρει… αντιρρήσεις.

«Είμαι ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου γραφείου εκπροσώπησης αθλητών στο Μεξικό. Αρχικά ήμουν μάνατζερ του Φελίπε Αγιάλα.

Όταν εκείνος εγκατέλειψε την ενεργό δράση μου ζήτησε δουλειά. Έτσι συνεργαστήκαμε στην εταιρία. Τον εμπιστεύτηκα όμως εκείνος με πρόδωσε.

Είμαι ο νόμιμος μάνατζερ του Άλαν Πουλίδο. Ο Αγιάλα με παράνομο τρόπο εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή. Δεν έχει άδεια ατζέντη, ούτε έχει αναγνωριστεί από την FIFA», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του Μεξικανού στράικερ στην ιστοσελίδα «gazzetta.gr», ο οποίος προσθέτει:

«Δεν ξέρω αν ο Πουλίδο έχει εξασφαλίσει προσωρινή άδεια μεταγραφής από την FIFA αλλά αμφιβάλω για αυτό.

Θα σου εξηγήσω γιατί. Χρειάζεται να ακολουθήσει μία διαδικασία, η οποία απαιτεί 5-10 μέχρι να υλοποιηθεί.

Από την Τίγκρες γνωρίζω πως δεν έχει γίνει το παραμικρό. Επίσης το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Πουλίδο είναι υπαρκτό γιατί το έχω δει με τα μάτια μου.

Για να αποκτήσει ο Πουλίδο άδεια συμμετοχής, θα πρέπει ο Λεβαδειακός να απευθυνθεί στην ελληνική ομοσπονδία.

Η ελληνική ομοσπονδία θα πρέπει με τη σειρά της να πράξει το ίδιο με την μεξικάνικη και η μεξικάνικη να επικοινωνήσει με την Τίγκρες. Αυτό δεν έχει συμβεί!»

Προσωπικά συμβούλεψα τον Άλαν Πουλίδο να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την Τίγκρες και να διαπραγματευτεί με την ομάδα αφού αγωνίζεται.

Εκείνος όμως δεν με άκουσε και αρνήθηκε. Επέλεξε άλλο δρόμο. Ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει και όχι να είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για τόσους πολλούς μήνες. Νομίζω δεν έπραξε το σωστό».

Όσο για τις επόμενες κινήσεις του Γκαρσία ντε λα Βέγκα στη σκακιέρα;

«Θα ακολουθήσω την νομική οδό. Θα κινηθώ σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. Περιμένω τις εξελίξεις για να πουν οι δικηγόροι μου τι θα πράξουμε. Οφείλουμε να ακολουθούμε τους κανόνες τις FIFA και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ