Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Πέταξε» βαθμούς μέσα στο Σ(π)ίτι της! 

Μπορεί όλη η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική κοινότητα να είχε στραμμένο το βλέμμα της στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενούσε την ίδια ώρα την Στόουκ, με την οποία «κόλλησε» στο 0-0.

Οι δύο ομάδες ήταν ισορροπημένες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με την Στόουκ να σπάει τον… πάγο στο 6ο λεπτό και να απειλεί με τον Ντιούφ, του οποίου όμως η προσπάθεια δεν αιφνιδίασε τον Καμπαγέρο.

Η Σίτι ανέβασε σταδιακά στροφές και στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να γίνει περισσότερο επικίνδυνη και να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων, με το σουτ του Σίλβα στο 72′ να περνάει λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Οταμέντι κέρδισε στον αέρα τους αντιπάλους του, πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον αντίπαλο κίπερ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ιχεανάτσο έχασε μία σπουδαία ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του αλλά το σουτ που πήρε δεν βρήκε στόχο.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και έτσι οι «σίτιζενς» πέταξαν δύο πολύτιμους βαθμούς στα σκουπίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ