Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γκουαρντιόλα: «Κρίμα που η διαφορά με τη Τσέλσι είναι μεγάλη»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τη διαφορά που έχει πάρει στο πρωτάθλημα η Τσέλσι, ενώ τόνισε πως τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον Νταβίντ Σίλβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι κρίμα που η διαφορά ανάμεσα σε εμάς και τη Τσέλσι είναι τόσο μεγάλη, ωστόσο αυτή είναι η αλήθεια. Πιστεύω πως αρχίζουμε να παίζουμε καλά και αυτός είναι ο λόγος που παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Έχουμε βρεθεί σε ένα σημείο που πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, για να μείνουμε εντός όλων των στόχων», ανέφερε. 

Παράλληλα μίλησε και για τον Νταβίντ Σίλβα: «O Σίλβα είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχω προπονήσει στη καριέρα μου, είμαι πολύ τυχερός που έχω συνεργαστεί μαζί του. Ένας από τους λόγους που ήρθα στην Σίτι, είναι γιατί τον σέβομαι και τον θαυμάζω αρκετά». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ