Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Πανναξιακό

15-25 Πρώτος χρόνος από τη Γιώτα και ο Ολυμπιακός κατακτά το έβδομο Κύπελλο στην ιστορία του.

Ένα σετ μακριά από την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο Ολυμπιακός.

21-25 Σερβίς άουτ από την Τοτσίδου και ο Ολυμπιακός κάνει το 2-1 σετ απέναντι στον Πανναξιακό.

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Πίεσε την υποδοχή του Πανναξιακού και αυτό έφερε πιο εύκολους πόντους. 

18-25 Πρώτος χρόνος από την Γιώτα και ο Ολυμπιακό κάνει το 1-1 στα σετ.

Αν κάποιος έλεγε πριν τον τελικό στον Γιώργο Ρούση πως θα ήθελε να παίξει η ομάδα του ίσως και να μην περίμενε τόσο καλή απόδοση από τις παίκτριες του. Ο Πανναξιακός έκανε το τέλειο σετ και το πήρε δίκαια.

Ο Πανναξιακός κατακτά το πρώτο σετ με 25-19.


Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής επί του Παναθηναϊκού στον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, όπου αντιμετωπίζει σήμετα τον Πανναξιακό.

Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν «επίδειξη δύναμης» στο κλειστό της Γλυφάδας απέναντι στις «πράσινες» που πρόβαλλαν αντίσταση μόνο στο δεύτερο σετ (26-24). Στο πρώτο και στο τρίτο η πειραϊκή ομάδα έκανε πραγματικό… πάρτι, καθώς επικράτησε με 25-14 και 25-12 πιστοποιώντας την ανωτερότητά της στην Ελλάδα.

Στον τελικό (18:00), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τον Πανναξιακό, που στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του final 4 της Γλυφάδας είχε επικρατήσει πολύ δύσκολα με 3-2 του Μαρκόπουλου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ