Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς οίκτο!

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν περισσότερο από εμφανής. Το ματς δεν αποτέλεσε ούτε καν χαλάρωμα για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι, ωστόσο, δεν έδειξαν οίκτο στους αντιπάλους τους, που είχαν ρίξει λευκή πετσέτα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και τους διέλυσαν.

Ολυμπιακός – Τύρναβος 8-0 με τον Ντουρμάζ να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και να σημειώνει τα τρία από τα οκτώ γκολ της ομάδας του.

Η ομάδα του Τύρναβου αρκέστηκε στον ρόλο του σάκου του μποξ. Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, σημειώνοντας 11 γκολ στα δύο ματς με την ομάδα από την περιοχή της Λάρισας.

Στο καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα των Πειραιωτών, ο Ντουρμάζ πέτυχε χατ-τρικ (55’, 57’ 82’) και ήταν ο δημιουργός στα δύο γκολ του Μιλιβόγεβιτς (9’, 25’).

Τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Διαμαντάκος (11’), Μπουχαλάκης (17’), δοκάρι είχε ο Φορτούνης (6’) που ήταν επίσης εξαιρετικός απόψε, ενώ το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Χάρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Σαλίνο, Βούρος, Γιαννούλης (58′ Πελέ), Μαζουακού (46′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Διαμαντάκος (46′ Χάρα), Μπενίτες

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Μάλτζαρης (46′ Ντάλλας), Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Σιάτρας (26′ Παπασάββας), Χαλούλος, Εμμανουήλ, Γεωργίου, Αλεξίου (63′ Ότα), Σουλιώτης, Στεριαννός, Ιβανίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ