Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι γκολάρες του «Mitrogolo» και η πρωτοσέλιδη αποθέωση (video)

Ο πορτογαλικός Τύπος στα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης (1/3) υποκλίνεται γι’ ακόμη μια φορά στον 28χρονο διεθνή Έλληνα επιθετικό των “αετών” της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Η “A Bola” έχει πανηγυρική φωτογραφία του “Mitrogolo” και υπογραμμίζει “Με το ένα πόδι στον τελικό. Δύο γκολ του Μήτρογλου στέλνουν τους “αετούς” στο Ζαμόρ (σ.σ γήπεδο που διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου)”.

 

 

 

“Αρκεί ο Έλληνας”, είναι ο τίτλος της “O Jogo”, η οποία εδρεύει στο Πόρτο. “Ο Μήτρογλου κρίνει πέμπτο διαδοχικό ματς (σ.σ έξι τα διαδοχικά ματς που έχει βρει αντίπαλα δίχτυα, στο πρώτο εξ’ αυτών – νίκη με 3-0 επί της Νασιονάλ – είχε βάλει το τρίτο γκολ). Ακόμη μια φορά υπάρχει διαμάχη για φάση. Κακώς μέτρησε το δεύτερο γκολ”.

 

 

 

Η “Record” κι αυτή σε ρυθμούς Μήτρογλου έχει ως τίτλο: “Άλλα δύο για τη συλλογή”. “Ο Μήτρογλου σκοράρει για έκτο διαδοχικό ματς και στέλνει τους “αετούς” με το ενάμιση πόδι στον τελικό του “Ζαμόρ”, συμπληρώνει.

 

Δείτε τα γκολ που πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ