Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνάντηση με οργανωμένους στον ΠΑΟΚ, περί μεταγραφικών και άλλων…

Οι οργανωμένοι οπαδοί αποτελούν τη δύναμη πυρός του ΠΑΟΚ, με τους Ζήση Βρύζα και Ιάκωβο Αγγελίδη να συζητούν μαζί τους για τα θέματα που «καίνε» την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι λογικό, η κουβέντα επικεντρώθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα.

«Δεν είναι θέμα το οικονομικό και αυτό αποδείχθηκε με την περίπτωση του Νομπόα. Στο σκεπτικό μας είναι να έρθουν στην ομάδα παίκτες που δε θα γεμίσουν το ρόστερ απλά για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές. Κοινή απόφαση είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές κινήσεις που απαιτούν, όμως, υπομονή», ήταν οι απάντηση που έδωσαν οι παράγοντες του «δικεφάλου», ενώ υπογράμμισαν ότι: «στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν παίζει ρόλο μόνο η δική μας επιθυμία αλλά και το τι θέλει ο παίκτης που έχουμε στο στόχαστρο. Πολλές φορές είμαστε αναγκασμένοι να τον περιμένουμε για να αποφασίσει».

Αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» τόνισαν: «Όχι, δεν απουσιάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και δεν αφορά μόνο την απόκτηση παικτών από το πάνω ράφι. Εμείς έχουμε εντοπίσει νεαρούς παίκτες, τους έχουμε ξεχωρίσει, έχουμε κάνει τις κινήσεις μας και θα το δείτε το καλοκαίρι».

Τέλος, για το ενδεχόμενο επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, ο Βρύζας ανέφερε: «Κάνουμε την προσπάθεια μας και σας διαβεβαιώνω. Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά το προσπαθούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ