Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με χατ τρικ Αραβίδη η ΑΕΚ έφτασε σε μια ακόμα νίκη

Με τον Χρήστο Αραβίδη σε εξαιρετική ημέρα, η ΑΕΚ χωρίς να πατήσει γκάζι κέρδισε με 3-0 τον Παναιγιάλειο προσθέτοντας ακόμη τρεις βαθμούς στην πορεία της για τη Σούπερ Λίγκα.

Υπό καταρρακτώδη βροχή και το βλέμμα περίπου 5.000 θεατών που την αψήφησαν, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με την μπάλα από το σουτ του Μάνταλου τέσσεραλεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης να καταλήγει στην αγκαλιά του Αθανασόπουλου.

Η προσωρινή διακοπή των πέντε λεπτών λόγγω χαλαζόπτωσης  είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός. Στο 10′ το ματς ξεκίνησε ξανά και ένα λεπτό αργότερα ο Σεχολάρι απείλησε, με τον Ανέστη να επεμβαίνει και να αποτρέπει την παραβιάση της εστίας του.

Μετά τα πρώτα 25 λεπτά η ΑΕΚ άρχισε να ανεβαίνει και η υπεριοχή της καρποφόρησε με τη συμπλήρωση 40 λεπτών παιχνιδιού, όταν ο Μάνταλος εκτέλεσε υποδειγματικά φάουλ από τα αριστερά και ο Αραβίδης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ.

Με το 1-0 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Η ΑΕΚ άρχισε να απειλεί με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Μάνταλος έκανε το σουτ στο 47′, αλλά ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε.

Με τη βροχή να έχει αφήσει το αποτύπωμά της στον αγωνιστικό χώρο και να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ο ρυθμός ακολούθησε φθίνουσα πορεία.

Στο 65ο λεπτό, η άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας συνελήφθη κοιμωμένη και ο Αραβίδης με κεφαλιά διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα, όσο και αυτά της ομάδας του.

Το τελικό σκορ του αγώνα γράφτηκε από τον Χρήστο Αραβίδη μ’ ένα ακόμη γκολ, στο 86ο λεπτό.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης (72′ Γροντής), Γιόχανσον, Ανάκογλου (79′ Ρόβας), Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόζα (73′ Μπρέσεβιτς), Αραβίδης.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Ρουμπουλάκου, Μίλιεβιτς ( 70′ Ντος Σάντος), Νάστος (65′ Καμινιώτης), Σεχολάρι (79′ Φουρτάδο), Σκαρτσίλας, Μπούνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ