Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το «καρφί» της Κέρκυρας για τον Λεβαδειακό

Σημαντική νίκη στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία πανηγύρισε την Κυριακή (12/2) η Κέρκυρα σε βάρος του Λεβαδειακού, «βυθίζοντας» τον αντίπαλό της στη βαθμολογία.

Σχολιάζοντας το τρίποντο, ο Βασίλης Αργυρίου δεν ξέχασε τις διαφορές των δύο ομάδων εκτός γηπέδων, με αποκορύφωμα τα όσα συνέβησαν το 2015 και την δικαστική απόφαση για υποβιβασμό των Φαιάκων, με τους Βοιωτούς να παίρνουν τη θέση τους στη Σούπερ Λίγκα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας σήμερα για την στήριξη στην ομάδα μας και ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας. (Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στις δικαστικές αίθουσες και στα χαρτιά…)», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της νησιωτικής ΠΑΕ στο Facebook, «καρφώνοντας» τον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ