Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νίκη αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία να καταβάλει με 11-3 τον Παναθηναϊκό στη Γλυφάδα, σε ένα μετριο ματς που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Ο αγώνας ήταν εξ αρχής άνισος, ο παντοδύναμος Ολυμπιακός νίκησε με σβηστές τις μηχανές τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός σημείωσε τη 42η διαδοχική νίκη του επί του Παναθηναϊκού, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ένα σερί που κρατά 16 χρόνια.

Ήταν 17 Φεβρουαρίου 2001 όταν το «τριφύλλι» νικούσε 7-6 στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, με τεχνικό τον Βαγγέλη Πάτερο, στη μοναδική μέχρι σήμερα ήττα της πειραϊκής ομάδας από τον Παναθηναϊκό.

Μετά το πέρας του ματς ο Κώστα Μουρίκης έσπευσε να αφιερώσει τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7: «Θα θέλαμε να αφιερώσουμε στη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, που έχασαν τη ζωή τους για τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο φουνταριστός των «ερυθρολεύκων» συμπληρώνοτας σχετικά με το ματς: «Το παιχνίδι ήταν πρόβα για το Champions League κόντρα στον OSC και σίγουρα δεν είχαμε το μυαλό μας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Την Τρίτη θα είμαστε καλύτεροι».

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-2, 0-2, 0-3.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηρειώτης): Καρούντζος 1, Βιτέλλας 1, Δ. Δερμιτζάκης 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μουρίκης 3, Εσπανιόλ 2, Μυλωνάκης 2, Κολόμβος 2, Φουντούλης 1, Πρέκας 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ