Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ολυμπιακός: Από το ένα πρόβλημα στο άλλο…

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού  εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Δόξα Λευκάδας (5/2) με τους Παπαπέτρου και Μπιρτς να προστίθενται στις απουσίες των Σπανούλη-Γιανγκ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και  έμεινε εκτός προπόνησης , ενώ η συμμετοχή του  στο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Κεμ Μπιρτς ,αλλά  έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής.

Εκτός προπόνησης ήταν φυσικά και ο Βασίλης Σπανούλης που ταλαιπωρείται από θλάση, καθώς και ο Πάτρικ Γιανγκ που έχει οστικό οίδημα στο γόνατο.

Αντίθετα, ο Ματ Λοτζέσκι ξεπέρασε το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε και υπολογίζεται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ