Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κορακάκης: «Το’ χαμε ανάγκη»

Μετά από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, ο Ατρόμητος είχε ανάγκη ένα ξέσπασμα και το 2-0 επί της Λαμίας, που έφερε και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ικανοποίησε τον Γιώργο Κορακάκη. 

«Σκοπός μας ήταν να πάρουμε την πρόκριση και να μην κινδυνεύσουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, που ήρθε εδώ χωρίς άγχος. Εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε και την κούραση, αφού παίζουμε συνεχώς από τις 4 Ιανουαρίου, αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι, αφού παίζουμε καλά, αλλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το ματς με τον Παναιτωλικό. Χρειαζόμαστε μία νίκη και στο πρωτάθλημα για να πάρουμε μπροστά», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου. 

Ο προπονητής Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, τόνισε: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Εμείς χρησιμοποιήσαμε πολλά νέα παιδιά. Στόχος μας δεν ήταν το κύπελλο, ούτε η πρόκριση. Παρόλα αυτά στην επανάληψη ήμασταν αρκετά καλοί απέναντι σε μία ομάδα Super League. Ο αντίπαλος σκόραρε τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος στις δύο μοναδικές καλές του φάσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Προχωράμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ