Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χριστόπουλος: «Πολύ σημαντικός ο βαθμός»

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Λεβαδειακός από τη Λεωφόρο, αποτέλεσμα που κρίνεται θετικό για τους Βοιωτούς.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Γιάννης Χριστόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, αλλά όχι και από την επιθετική.

Παρ’ όλα αυτά, δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στον βαθμό που πήρε ο Λεβαδειακός και μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη μάχη της παραμονής.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Δεν ήταν εύκολο σήμερα να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Μάλιστα είχαμε και ένα ντεσαβαντάζ καθώς είχαμε μεσοβδόμαδα ματς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού. Τα περισσότερα γκολ ο Παναθηναϊκός τα έχει πετύχει σε παιχνίδι μετάβασης και εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τον άξονα. Είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας μου αλλά εκεί που δεν είμαι ικανοποιημένος είναι από το επιθετικό μας παιχνίδι. Είχαμε ένα πλάνο που δεν καταφέραμε να το εφαρμόσουμε, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο όπου μας έλειψε η αυτοπεποίθηση ακόμη και σε εύκολες πάσες, χωρίς να δεχόμαστε ιδιαίτερη πίεση ήμασταν “σκληροί” με την μπάλα και κάναμε εύκολα λάθη.

Τελικά ο βαθμός που πήραμε είναι πολύ σημαντικός για την προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία της ομάδας και τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ