Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με ελλείψεις στη Λεωφόρο ο Λεβαδειακός

Μισός θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός, καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μιλιάζες, Μουλόπουλος που δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής τους στο ματς με το τριφύλλι. Επίσης, εκτός έμειναν οι Σίλβα, Ζεζίνιο που δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στη Βοιωτία, παρότι έχουν ολοκληρώσει την συμμετοχή τους στο Κόπα Άφρικα από την περασμένη εβδομάδα. Ο Χριστόπουλος άφησε εκτός αποστολής και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, τον Νιάς, ενώ και οι ανέτοιμοι Καραμπουέ, Ομπιόρα και Μπελγκαζούανι είναι εκτός.

Αντίθετα στην 19άδα έχει συμπεριληφθεί ο Βαγγέλης Μάντζιος ο οποίος πριν από το ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο είχε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά και οι Γιουσούφ, Σουμπίνιο που δεν είναι ακόμα σε θέση να βγάλουν ολόκληρο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Ναμάσκο, Μοσχονά, Τριποτσέρη, Μάγκα, Ουόν, Τόπι, Μεντί, Μαχαίρα, Καψάσκη, Γιακουμάκη, Μάντζιο, Σουμπίνιο, Καραχάλιο, Βασιλείου, Καλτσά, Κουλιμπαλί, Γιουσούφ, Λάτσι, Βούρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ