Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βίντεο: «Φωτιά» η Μπάρτσα

Με τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ σε τρομερή μέρα πως μπορεί να μην κερδίσει η Μπαρτσελόνα;

Οι δυο σουπερ σταρ των Καταλανών συνδυάστηκαν άψογα στο ματς με την Έλτσε και χάρισαν στην ομάδα τους τη νίκη με 6-0 μέσα στη Βαλένθια. Με αυτή τη νίκη οι «μπλαουγκράνα» διατήρησαν τη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ένα βαθμό.

Η Έλτσε ήταν η ομάδα που είχε τις πρώτες καλές στιγμές αλλά αρχικά το σουτ του Τζονάθας πέρασε λίγο άουτ και στη συνέχεια ο Μπράβο είπε «όχι» με τα πόδια στο πλασέ του Πάσαλιτς.

Από εκεί και μετά η Μπαρτσελόνα ανέβασε την απόδοση της και πολιορκούσε την εστία του Τιτόν. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με τέρμα του Ζεράρ Πικέ.

Ο Λιονέλ Μέσι εκτέλεσε φάουλ και ο Καταλανός αμυντικός είχε χώρο να κατεβάσει τη μπάλα και με τη βοήθεια μιας κόντρας να την στείλει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησα την επανάληψη με σκοπό να καθαρίσουν το παιχνίδι και αυτό έγινε στο 55ο λεπτό όταν ο Νεϊμάρ κέρδισε πέναλτι από τον Πελεγκρίν και ο Λιονέλ Μέσι δεν δυσκολεύτηκε να δώσει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό η Έλτσε έμεινε με δέκα παίκτες τρία λεπτά αργότερα όταν ο Φαίρ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με παίκτη παραπάνω οι «μπλαουγκράνα» δεν σταμάτησαν να ψάχνουν το τρίτο γκολ και αυτό έγινε στο 69ο λεπτό όταν ο Μέσι έδωσε έτοιμο γκολ στον Νεϊμάρ που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Μόλις ένα λεπτό μετά οι δυο τους συνδυάστηκαν ξανά με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο της ομάδας του. Οι παίκτες του Ενρίκε έριξαν την ταχύτητα τους αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Λιονέλ Μέσι να πετύχει το πέμπτο γκολ της ομάδας του δυο λεπτά πριν από το φινάλε.

Στις καθυστερήσεις ο Πέδρο ήρθε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα μετά από ασιστ του Νεϊμάρ διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Σάββατο 24/01 

Κόρδοβα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (3′ πεν. Χιλάς – 27′ Μπενζεμά, 89′ πεν. Μπέιλ) 
Έλτσε-Μπαρτσελόνα 0-6 (35′ Πικέ, 55′ πεν., 88′ Μέσι, 69′, 71′ Νεϊμάρ, 93′ Πέδρο) 
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ράγιο Βαγεκάνο (21:00) 
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Εϊμπάρ (23:00) 
Βιγιαρεάλ-Λεβάντε (23:00) 

Κυριακή 25/01 

Λα Κορούνια-Γρανάδα (13:00) 
Μπιλμπάο-Μάλαγα (18:00) 
Βαλένθια-Σεβίλλη (22:00) 

Δευτέρα 26/01 

Χετάφε-Θέλτα (21:45) 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ