Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων γιατί πάλεψαν σε αντίξοες συνθήκες”

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα έκαμψε την αντίσταση του Πανιωνίου με 2-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες, σ’ έναν αγωνιστικό χώρο που δύσκολα παιζόταν ποδόσφαιρο.

Μετά το παιχνίδι ο Στάικος Βεργέτης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων γιατί πάλεψαν σε αντίξοες συνθήκες. Παρουσίασαν καλό θέαμα δεδομένων των συνθηκών. Εμείς σκοράραμε νωρίς και αυτό μας έδωσε προβάδισμα. Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις, σκοράραμε και στο δεύτερο ημίχρονο και διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι».

Για την πτώση των τελευταίων λεπτών είπε: «Η ομάδα έχει κουραστεί πάρα πολύ. Σε σχέση με άλλες ομάδες έχουμε περισσότερα παιχνίδια, υπάρχει εξάντληση και προσπαθούμε με την επιστροφή κάποιων παιδιών αλλά και με τους νέους να φρεσκάρουμε την ομάδα».

Για το αν ο Αστέρας ξεπερνά την κρίση τόνισε: «Δεν ξέρω αν είναι η αρχή, προσπαθήσαμε, πήραμε κάποια παιδιά για να φρεσκάρουμε το ρόστερ. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος της αγωνιστικής κρίσης. Ο Μάσα είχε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και ο Γιαννιώτας είχε κράμπες».

Για τον Ιγκλέσιας ανέφερε: «Ο Ιγκλέσιας έχει έρθει σε καλή κατάσταση και ελπίζω να μην αργήσει η μπλε κάρτα του από την Κίνα για να τεθεί στη διάθεσή μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ