Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεγάλο διπλό στα Χανιά η Ερμιονίδα στο ντεμπούτο Σεροπιάν

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της Ερμιονίδας ο Μουράτ Σεροπιάν, καθώς η ομάδα του Κρανιδίου πήρε σπουδαίο διπλό στο Μάλεμε με 3-1 επί των Χανίων.

Έτσι, η Ερμιονίδα πήγε στους 22 βαθμούς και στην 5η θέση ύστερα από 14 αγωνιστικές, ενώ ο ΑΟΧ με 24 υποχώρησε στην τέταρτη θέση και στο -2 από τον τρίτο Απόλλωνα.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Παβίσεβιτς πέτυχε το 0-1 στο 18′, εκμεταλλευόμενος την παράλληλη μπαλιά του Δωματά, ενώ στο 43′ ο Βλαχόπουλος έβαλε γερά θεμέλια για το διπλό, βρίσκοντας δίχτυα με πλασέ και ύστερα από νέα ασίστ του Δωματά.

Στο 46′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να μειώσουν τα Χανιά στο 51′ με το σουτ του Αλέκου ύστερα από το γύρισμα του Πάγκαλου στη μεγάλη περιοχή.

Οι παίκτες του Σεροπιάν, όμως, δεν πτοήθηκαν και στο 67′ ο Μουσταφίδης οριστικοποίησε το σημαντικό διπλό της Ερμιονίδας με σουτ που κόντραρε και σε σώματα παικτών των γηπεδούχων.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 80′ με την αποβολή του Σιλιγαρδάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 83′ ο Σικαλιάς στο τετ α τετ τον Παβίσεβιτς έσωσε το 1-4.

ΧΑΝΙΑ (Μάρκος Στεφανίδης): Σικαλιάς, Κοντέων, Γκούμας, Γανωτής (65′ Εσσόνο), Γκονζάλες, Σιλιγαρδάκης, Μαρτσάκης (56′ Καραγιάννης), Κρητικός, Γκότοβος, Πάγκαλος, Μανωλάς (46′ Αλέκου).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Πονηρός, Γεωργίου, Παβίσεβτς, Ταπέ (60′ Μουσταφίδης), Όμο, Κολόκας, Τούντοριτς, Σβόγιτς (78′ Τσακόν), Δωματάς (46′ Σαμαράς), Βλαχόπουλος, Παπανικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ