Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο πιτσιρικάς Κυνηγόπουλος πυροβόλησε δυο φορές…

Ύστερα από εφτά αγωνιστικές ο Αιγινιακός επέστρεψε στις επιτυχίες. Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον 17χρονο Παναγιώτη Κυνηγόπουλο ο οποίος… πυροβόλησε δύο φορές, επικράτησε 2-0 του Εθνικού Σερρών και πήρε ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αυτό το τρίποντο ανεβάζει το συγκρότημα του Σταύρου Διαμαντόπουλου λίγο πάνω από την τελευταία τριάδα, την ώρα που οι Σερραίοι παραμένουν προτελευταίοι.

Ο Αιγινιακός κυριάρχησε, πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε και ένα δοκάρι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με κοντινή πρσπάθεια του Κυνηγόπουλου. Στο 50′ σε κεφαλιά του Λιόλιου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά η ομάδα του Αιγινίου πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 68′ όταν ο Γουελκαμ πάσαρε στον Κυνηγόπουλο και αυτός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 2-0.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπερτέν, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (48′ Φαμπίνιο), Ζούρκος, Πέντα, Ρίκκα, Κυνηγόπουλος (83′ Αντρέ), Γουέλκαμ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Κορνελάτος (60′ Κρουσταλέλης), Ναστέφσκι (70′ Κρεββατάς), Κουκόλης, Μαρίνου, Σαββίδης, Μερεσιώτης, Κοντσίδης, Λαζαρίδης (46′ Τσιλούλης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ