Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε θέση πλέι οφ η Ζάκυνθος, πήρε το ντέρμπι με Βόλο

Στην τρίτη θέση του Βόρειου Ομίλου με 21 βαθμούς πέρασε η Ζάκυνθος ύστερα από την επικράτησή της με 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Έτσι, η ομάδα του Ντάνι Ακίνο παραμένει σε τροχιά πλέι οφ, ενώ έδειξε ότι έχει πάρει για τα καλά τον αέρα των ερυθρόλευκων της Μαγνησίας, αφού είχε κερδίσει και στο ματς του πρώτου γύρου με 2-0.

Το παιχνίδιήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, για να έλθει τελικά το γκολ για τη Ζάκυνθο στο 27′, με τον Μπλέτσα να βρίσκει δίχτυα με γυριστή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τσόπελα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχε τον έλεγχο και στο 55′ λίγο έλειψε από το να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο Καλλιβωκάς έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Θέου, με τους Βολιώτες να διαμαρτύρονται για πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα είχε βρει στο χέρι του παίκτη της Ζακύνθου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Τσόπελας (83′ Πέττας), Καλλιβωκάς, Αποστόλου, Ουνγιαλίδης, Οικονόμου, Κριτσμάρεβιτς, Μπλέτσας (86′ Nόνης), Ευθυμιάδης, Βαρέλα (70′ Πιτταράς), Χατζησάββας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης (82′ Καρράς), Γιαλούσης, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος (46′ Ρόκας), Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ (46′ Μπαλντοβαλίεφ), Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ