Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνεχίζει το σερί του ο Τύρναβος

Με γκολ του Σολφερίνο, που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, ο Τύρναβος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλίας, αφού επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο Τύρναβος με την τρίτη του διαδοχική νίκη διεύρυνε στα οκτώ παιχνίδια το αήττητο σερί του και αναρριχήθηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Αντίθετα, η Αναγέννηση παρέμεινε στις επικίνδυνες θέσεις.

Ο Τύρναβος ξεκίνησε πολύ δυνατά ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Θα μπορούσε να το πετύχει στο 5’, αλλά αρχικά ο Κουτσόπουλος είπε όχι σε σουτ του Κυριάκου μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια η προσπάθεια του Μιλουτίνοβιτς κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Αναγέννηση από την πλευρά της αφού ξεπέρασε τα πρώτα λεπτά, ανέβηκε και ισορρόπησε. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της χάθηκε στο 42’ όταν μετά από ωραία κάθετη του Μαυριά ο Γκουγκούδης πλάσαρε μόλις άουτ από θέση τετ α τετ.

Ο διαιτητής Μπλούνας έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σάββα αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο από το 53’. Με αριθμητικό πλεονέκτημα πλέον οι γηπεδούχοι μετέφεραν το παιχνίδι στο μισό γήπεδο προς την αντίπαλη περιοχή.

Στο 66′ μετά ο Σολφερίνο νίκησε τον Κουτσόπουλο με κεφαλιά-ψαράκι, κάνοντας το 1-0. 

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση, με τον Πρίφτη στο 94’ να αποκρούει σωτήρια κοντινή κεφαλιά του Στάμου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας (46’ Σολφερίνο), Κυριάκος (80’ Ιβανίδης), Ποκόνγκ, Όττα (62’ Γεωργίου)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Οικονόμου, Στάμος, Παπαργυρίου, Νίκιτς, Κουλίδης, Μαυριάς (70’ Τζέκος), Γκουγκούδης, Μπιτέλης (69’ Γεωργακόπουλος), Παναγιωτόπουλος (65’ Σαΐν)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ