Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νίκη και… πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ

Τις όποιες αμφιβολίες άφηνε το 2-1 του «ΓΣΠ» για το ποια ομάδα θα προκρινόταν στα προημιτελικά του Κυπέλλου απομάκρυνε ο ΑΠΟΕΛ, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Νέας Σαλαμίνας. 

Πιο συγκεκριμένα σκόρερ για τους πρωταθλητές, που έχασαν πέναλτι με τον Εφραίμ στο 44’, ήταν οι Σωτηρίου στο 9’ και Αλωνεύτης στο 70’, ενώ για την ομάδα της Αμμοχώστου μείωσε ο Μακρίεφ στο 81’. 

Την ίδια στιγμή στα προημιτελικά με δεύτερη νίκη πέρασε και η ΑΕΛ, που νίκησε με 1-0 (60’ Σάσι) τον Άρη μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Τέλος η Ανόρθωση πέρασε με 5-0 (34’ Κολούνγκα, 42’ Γκονσάλβες, 67’ Σάντος, 71’ Κυριάκου, 89’ Γκάμπριελ) από την έδρα του ΑΣΙΛ και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα είναι επίσης στην οκτάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ