Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέλει Αυλωνίτη ο Ατρόμητος

Την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη φέρεται να εξετάζει ο Ατρόμητος, ωστόσο υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή.

Οι Περιστεριώτες που βρίσκονται σε αναζήτηση στόπερ, έχουν στη λίστα τους τον 26χρονο αμυντικό, ο οποίος έχει υψηλό κασέ για τα στάνταρ του Ατρομήτου, ενώ φαίνεται να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο Αυλωνίτης έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στις αρχές Σεπτεμβρίου και επειδή είχε ένα θέμα τραυματισμού, το οποίο θα τον κρατούσε ακόμα τρεις μήνες εκτός δράσης προτίμησε να μείνει άνεργος. Έτσι αποδεσμεύτηκε από τους ερυθρόλευκους, αφού ο Πάουλο Μπέντο δεν  μπορούσε να τον δει ούτε στην προπόνηση, έτσι ώστε να μπορέσει να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του.

Το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του Ατρομήτου έπειτα από την θητεία του στον Ολυμπιακό (τον είχε αποκτήσει από τον Πανιώνιο, όπου σε μία τριετία είχε καταγράψει 65 συμμετοχές), στην οποία αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο (25 συμμετοχές και 2 γκολ) πριν παραχωρηθεί δανεικός στη Στουρμ Γκρατς το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν (17 συμμετοχές).

Οι απολαβές του δύσκολα μπορούν να καλυφθούν από τον Ατρόμητο, ενώ σημαντικότερο εμπόδιο είναι ότι επιθυμεί να πάρει μεταγραφή σε ξένο πρωτάθλημα και έχει ορισμένες προτάσεις στα χέρια του, τις οποίες και εξετάζει.

Ο Ατρόμητος φυσικά θα καραδοκεί στη γωνία και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, δουλεύοντας παράλληλα μία-δύο άλλες περιπτώσεις που έχει στην μεταγραφική του λίστα για την ενίσχυση των μετόπισθεν. Αν παράλληλα ο Αυλωνίτης δεν έχει κλείσει στο εξωτερικό, τότε θα επιχειρήσει το κόλπο γκρόσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ