Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με ελλείψεις στην Ξάνθη ο ΟΦΗ

Δίχως τρεις παίκτες θα αγωνιστεί, στον εκτός έδρας εξ αναβολής αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης (24/1) με την Ξάνθη ο ΟΦΗ. Εκτός αποστολής οι Όστοϊτς, Ράντι και Κοιλιάρας, εντός οι Μπουρσέλης, Φαζός.

Την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη, ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί οι οποίοι θα αγωνιστούν κόντρα στους ακρίτες χωρίς τον Όστοϊτς που είναι άρρωστος, αλλά και τους Ράντι, Κοιλιάρα που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις, θα έχουν στον πάγκο τους ως υπηρεσιακό τεχνικό τον Μηνά Πίτσο μετά την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια που έγινε αποδεκτή από την διοίκηση με τον Νίκο Παπαδόπουλο να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος για αντικαταστάτης του.

Παράλληλα εκτός πλάνων για τον συγκεκριμένο αγώνα, έμειναν για προληπτικούς λόγους οι  Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Αντουκόρ και Χαντί, οι οποίοι εμφανίζουν σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Στον αντίποδα στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» συμπεριλήφθηκαν τα δύο τελευταία χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς και οι Μπουρσέλης, Φαζός που αποθεραπεύτηκαν.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές, στην αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου, η οποία αναχώρησε αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για την Ξάνθη, συμπεριλήφθηκαν οι: Δερμιτζάκης, Δαύκος, Φαζός, Κιάσσος, Νάστος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Μπουρσέλης, Βαλλιάνος, Χίσι, Μάνος, Όγκμποε, Βρεττός, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Παντίδος, Μητρόπουλος και Πάγκαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ