Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League: «Ντοπαρισμένοι» για τη νίκη στον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζεται στην Κρήτη με αντίπαλο τον… αποδεκατισμένο ΟΦΗ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν διαφορετικό σενάριο, εκτός από το «τρίποντο» κόντρα στους Κρητικούς, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον «φύλακα άγγελο» της κόκκινης εστίας Ρομπέρτο, του οποίου τα… γάντια θα φορέσει ο Μπάλας Μέγερι.

Την αμυντική τετράδα θα στελεχώσουν οι Μαζουακού, Ελαμπντελαουί, Σιόβας και  Αυλωνίτης, ενώ τα τετραγωνικά στον χώρο του κέντρου θα… γεμίσουν οι Μανιάτης και Κασάμι.

Στα «φτερά» της επίθεσης αναμένεται να βρεθούν οι Ιμπραΐμ Αφελάι και Ματιέ Ντοσεβί, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κώστα Μήτρογλου, θα βρίσκεται ο «ιθύνουν νους» της ομάδας του λιμανιού Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ θα τα δώσει όλα, προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εναντίον των πρωταθλητών Ελλάδας, βασιζόμενος στη δύναμη της έδρας του.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Τζορτζ, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης, Μερεμπασβίλι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Γιαννούλης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Γιαννιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ