Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλτσάς: «Τιμή μου ο ΠΑΟ»

Ανυπόμονος να ντυθεί στα «πράσινα» και να παίξει στο πλευρό του Μάρκους Μπεργκ δηλώνει ο μελλοντικός άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Βέροιας Νίκος Καλτσάς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της «βασίλισσας του Βορρά» στην εφημερίδα «Real News»:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα και πολύ. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά είπα το “ναι”. Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι τιμή μου που θα φορέσω αυτήν τη φανέλα.

Όσο θα είμαι στη Βέροια θα δουλεύω σκληρά και δεν θα σκέφτομαι τίποτε άλλο από την πρόοδό της. Είχαμε πει από την αρχή να προσπαθήσουμε για να σωθεί η ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Στον πρώτο γύρο μαζέψαμε πολλούς βαθμούς, κάτι που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Μένουμε συγκεντρωμένοι και θα αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το αν αποτελεί πολυτέλεια το κύπελλο για τη Βέροια, εξήγησε: «Καθόλου. Και μακάρι η Βέροια να φτάσει έστω τους ”4” της διοργάνωσης. Θα ήταν όνειρο και επίτευγμα μαζί. Όμως όλο αυτό δεν θέλει λόγια, αλλά σκληρή δουλειά».

Ερωτηθείς για το αν τον φοβίζει ο ανταγωνισμός που τον περιμένει στο «τριφύλλι» και τη συνύπαρξή του με τον Μάρκους Μπεργκ, απάντησε: «Όχι, γιατί σε κάνει καλύτερο και σε διατηρεί πάντα σε εγρήγορση, δεν εφησυχάζεις ποτέ. Ο Μπεργκ είναι μεγάλος παίκτης και σπουδαίος επαγγελματίας. Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα αγωνιζόμαστε για τον ίδιο στόχο».

Τέλος, κληθείς να απαντήσει για το αν μίλησε και με άλλες ομάδες, πριν υπογράψει στο «τριφύλλι», υπογράμμισε: «Ναι, μίλησα, αλλά δεν έχει πια καμία σημασία. Ούτε και θέλω να αναφερθώ. Συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό και νιώθω ευτυχισμένος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ