Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απάντηση Bέροιας στην ΑΕΛ για τον Καλί

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ ξεκαθάρισε ότι θα κάνει καταγγελία κατά του Καλί για το μαρκάρισμα στον Ντοντό στο ματς κόντρα στη Βέροια, με τη διοίκηση της «Βασίλισσας» να απαντά.

Για ανακοίνωση που «εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα» κάνει λόγο η διοίκηση της Βέροιας, με τον σύλλογο της Ημαθίας να παίρνει θέση για το μαρκάρισμα του Καλί, τονίζοντας ότι ήταν μια φάση από αυτές που μπορεί να συμβούν σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά, όσα ανέφεραν οι άνθρωποι της «Βασίλισσας»:«Ο Καλί όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει το ήθος και την ακεραιότητα του ως παίκτης. Η ανακοίνωση της ΑΕΛ, εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα. Ο παίκτης ήταν πολύ στεναχωρημένος για τα όσα έγιναν. Ηταν μία φάση από αυτές που μπορούν να συμβούν σε κάθε παιχνίδι και από το ριπλέι της μετάδοσης φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν έχει καμία πρόθεση να τραυματίσει τον αντίπαλο παίκτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ