Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κορακάκης: «Ντροπιαστικό αποτέλεσμα, μια απλή συγγνώμη δεν λέει κάτι»

Καμία δικαιολογία δεν έψαξε να βρει ο Γιώργος Κορακάκης μετά την ήττα του Ατρόμητου από την Κέρκυρα, τονίζοντας σε δηλώσεις του ότι πλέον ο μοναδικός στόχος είναι το Κύπελλο και να χτιστεί η ομάδα για την ερχόμενη σεζόν. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Είναι ντροπιαστικό. Μια συγγνώμη δεν λέει κάτι. Δεν είναι μόνο τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά προβληματίζει η εικόνα της ομάδας. Πρέπει να κάνουμε τομές, δεν έχει νόημα να μιλάμε για στόχους. 

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, η Κέρκυρα με την πρώτη ευκαιρία έβαλε γκολ. Είχαμε μεγάλο άγχος. Για το β’ μέρος δεν έχω να πω κάτι. Η αριθμητική ανισορροπία έπαιξε ρόλο και καθόρισε το ματς. 

Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα, ο μόνος στόχος είναι το Κύπελλο. Και δεν το λέω μόνο από άποψη βαθμών, αλλά κυρίως λόγω εικόνας. Ίσως πρέπει να προετοιμαστούμε και για την επόμενη σεζόν. 

Όταν θέλουμε να αλλάξουμε φιλοσοφία, αυτό χρειάζεται χρόνο. Θα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Ωστόσο, τα δικά μας κάτω είναι πολύ κάτω. Είναι αδικαιολόγητο σε εντός έδρας παιχνίδι να έχουμε αυτή την εικόνα και να μην δημιουργούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ