Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έκανε τατουάζ την πιο διάσημη πορνοστάρ και εκείνη τον ξεφτίλισε! (pics)

Η Mia Khalifa είναι μία από τις διασημότερες πορνοστάρ παγκοσμίως. Ή πιο σωστά ήταν καθώς πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση των ταινιών για ενήλικες.

Ωστόσο δεν έχει σταματήσει να μιλά με τους φαν της στα social media ή να σχολιάζει διάφορες καταστάσεις στους προσωπικούς της λογαριασμούς. Τις περισσότερες φορές με χιούμορ και κάποιες άλλες με σχόλια που σπάνε κόκκαλα.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει ο πιστός οπαδός της (υπέρ του δέοντος μπορούμε να πούμε) μιας και το τατουάζ που «χτύπησε» στο πόδι του με το πρόσωπο της Khalifa δεν έλαβε ακριβώς αποθεωτικά σχόλια από την ίδια.

Για την ακρίβεια η Λιβανέζα σταρ «διέλυσε» με το σχόλιο της κάθε ελπίδα του άνδρα που θέλησε να την έχει για πάντα πάνω του.

«Πρώτα απ ‘όλα, είσαι ηλίθιος. Δεύτερον, τα φρύδια μου φαίνονται άνισα. Τρίτον, το τατουάζ είναι τόσο άθλιο που μοιάζει σαν να πρόλαβες κάποια προσφορά 2 σε 1» ήταν η εισαγωγή της.

Και συνέχισε «μοιάζω σαν η μύτη μου μόλις να σύρθηκε από τα βάθη της κόλασης. Ποιος χαζός θα σημάδευε μόνιμα το σώμα του με κάτι τέτοιο; Αυτό δεν είναι cool ή κολακευτικό… είσαι ηλίθιος! Lol»

Το κλείσιμο της ωστόσο ήταν εξίσου επικό. «Καλή τύχη στην προσπάθειά σου να το εξηγήσεις αυτό στους ανθρώπους στην ζωή σου. Βλάκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ