Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nέο μπαμ από τον ΠΑΟΚ

Mία ακόμη εντυπωσιακή μετγραφική κίνηση πάει να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ μετά από αυτή του Ντέβιτς. Ο δικέφαλος έχει συμφωνήσει σε όλα με το διεθνή Πορτογάλο αμυντικό Ρικάρντο Κόστα και μένει μόνο να μείνει ελεύθερος με την Αλ Σαλίγια από το Κατάρ στην οποία ανήκει.

Ο 33χρονος στόπερ ήταν ένας από τους παίκτες ο οποίος είχε ακουστεί για την μεταγραφική ενίσχυση στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είχε προχωρήσει για τους ερυθρόλευκους μετά την απομάκρυνση του Μίτσελ.

Ο μάνατζέρ του τον πρότεινε και στον ΠΑΟΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κινείται αστραπιαία και να τα βρίσκει με τον διεθνή στόπερ από την Πορτογαλία.

Ο Ρικάρντο Κόστα ξεκίνησε από την Πόρτο (2002-07, 75 συμμετοχές, 3 γκολ), συνέχισε στην Βόλφσμπουργκ (2007-10 42 συμμετοχές, 6 γκολ), στην Λιλ με την μορφή δανεισμού (10 συμμετοχές), στην Βαλένθια (2010-14 87 συμμετοχές, 7 γκολ) και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στην Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ (15 συμμετοχές, 1 γκολ). Είναι 22 φορές διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ