Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χιούμορ από Παντελίδη για Κονέ

Για τον Ιβοριανό χαφ Εμάνουελ Κονέ ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του και δεν έχει επιστρέψει στη Λιβαδειά μίλησε ο Σάββας Παντελίδης μετά το 1-1 της ομάδας του με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Στην ερώτηση λοιπόν προς τον Παντελίδη για το αν έχει πληροφόρηση αναφορικά με το πότε θα επιστρέψει ο Κονέ και το αν θα επιστρέψει ο έμπειρος τεχνικός απάντησε λέγοντας: ”Είναι σε… καλό δρόμο η επιστροφή του… Τον περιμένουμε”. Αυτό με εμφανή δόση χιούμορ, υποννοώντας ότι και εκείνος περιμένει να δει τι θα γίνει γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Για το αν όντως υπάρχει θέμα Κοντοέ, αλλά και για το αν υπάρχει εξέλιξη στα μεταγραφικά σχολίασε: ”Δεν θέλω να μιλάω για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα. Πιο σημαντικοί είναι για εμένα όσοι υπάρχουν στην ομάδα”.

Όσο για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο πλαίσιο των ”16” του Κυπέλλου, που ολοκληρώθηκε στο 1-1, υποστήριξε: ”Δεν έμεινε κανείς ευχαριστημένος από το θέαμα. Έπαιξε ρόλο και ο αγωνιστικός χώρος. Παρά τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας μου πήραμε θετικό αποτέλεσμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ