Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιος παίκτης του Ατρόμητου παραδέχθηκε τα «ερυθρόλευκα» αισθήματά του; (photo)

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, λένε. Εμείς θα προσθέσουμε στην λίστα και την ποδοσφαιρική ομάδα, αφού θεωρείται πιο εύκολο να… αλλαξοπιστήσεις, παρά να απαρνηθείς τα αισθήματά σου για τον σύλλογο που υποστηρίζεις από μικρό παιδί.

Κάτι αντίστοιχο έπραξε και ο Τάσος Καραμάνος. Ο επιθετικός του Ατρόμητου, που από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού, παραδέχθηκε τα «ερυθρόλευκα» αισθήματά του, μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport24.gr».

«Το είχα σκεφτεί από πριν ότι μπορεί να σκοράρω, διότι δεν το κρύβω ότι υποστηρίζω τον Ολυμπιακό. Δεν έχω πρόβλημα να το πω αυτό. Βέβαια, για μένα είναι πολύ ξεχωριστός και ο Ατρόμητος, διότι εδώ έχω ανδρωθεί ποδοσφαιρικά.

Πραγματικά είναι περίεργο και συνάμα ευχάριστο να σκοράρεις απέναντι στην ομάδα που στηρίζεις, δείχνοντας τους έστω και στο ελάχιστο ότι έκαναν πολύ καλά που ασχολήθηκαν μαζί σου και περιμένω σε λίγους μήνες που θα επιστρέψω στην ομάδα να τους δικαιώσω.

Βέβαια, δεν πανηγύρισα πολύ έντονα το γκολ που πέτυχα από σεβασμό στην ομάδα που έχει τα δικαιώματά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος της ομάδας του Περιστερίου και μελλοντικός παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ