Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον Scalper: Ασταμάτητοι οι Άγγλοι

Αδιάκοπες είναι οι υποχρεώσεις των Άγγλων το τελευταίο διάστημα και για μία ακόμα μέρα θα ασχοληθούμε με τα ματς στο νησί και τις εμβόλιμες που έχουν προγραμματιστεί.

Στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας διεξάγονται σήμερα έξι παιχνίδια για την 20η αγωνιστική και το βλέμμα στρέφεται σε τρία ματς.

Η Γουέστ Χαμ μπορεί να έχασε από την Λέστερ, αλλά έχει την ικανότητα να δυσκολέψει αρκετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεταξύ της κόντρας και του αμφίσκορου διαλέγω το δεύτερο ενδεχόμενο.

Στο Γκούντισον Παρκ αναμετρώνται η Έβερτον και η Σαουθάμπτον σε ένα αμφίρροπο ματς και υπόσχονται τουλάχιστον ένα γκολ από κάθε πλευρά, ενώ στο ματς της Σάντερλαντ με την Λίβερπουλ περιμένω το over να επιβεβαιωθεί με ευκολία.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. GOAL  1,93

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ GOAL  2,00

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ OVER 1,55

Scalper

Δείτε εδώ τις καλύτερες αποδόσεις μόνο στην safebet 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ