Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κίνητρό μου ο… Μέσι»

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε τη τρίτη «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του.

Ο Πορτογάλος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «France Football» από την οποία ένα κομμάτι έχει ήδη γίνει γνωστό στα ισπανικά ΜΜΕ μία μέρα πριν το γαλλικό περιοδικό βγει στα περίπτερα.

Σε αυτή ο 29χρονος σούπερ σταρ μιλάει για την βράβευσή του ως καλύτερος παίκτης για το 2014, αλλά και για την «κόντρα» που έχει με τον Λιονέλ Μέσι και χάρη σε αυτή γίνεται ολοένα και καλύτερος.

«Κάθε χρόνο μπορώ να παίζω 60 παιχνίδια τη σεζόν γιατί προσέχω πολύ το σώμα μου. Κοιμάμαι καλά, τρέφομαι καλά. Ακόμα και από αυτά ψάχνω να βρω την τελειότητα. Αν δεν τα έχεις αυτά, τότε δεν μπορείς να πιάσεις έναν ρυθμό», είπε αρχικά για να συνεχίσει λέγοντας:

«Αυτή την στιγμή θέλω να βελτιώσω το αριστερό μου πόδι, την επιτάχυνσή μου, αλλά και τις εκτελέσεις των φάουλ μου από τα οποία έχω να πετύχω καιρό γκολ. Αλλά ξέρω πως σύντομα θα επανέλθω, γιατί δουλεύω σκληρά πάνω σε αυτό και πάντα με ταπεινότητα».

Παράλληλα, ο στράικερ της «βασίλισσας» αναφέρθηκε και στους δύο φιναλίστ, Λιονέλ Μέσι και Μάνουελ Νόιερ, αλλά και στην κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» από τον ίδιο.

«Ο Νόιερ έκανε μία σπουδαία σεζόν. Από την άλλη πλευρά ο Μέσι είχε μερικά προβλήματα στην αρχή, αλλά στην συνέχεια τα πήγε καλά και έκανε ένα σπουδαίο Μουντιάλ. Ωστόσο, πιστεύω πως δίκαια πήρα τη «Χρυσή Μπάλα», καθώς έχω φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για τον κίνητρό του είπε: «Σίγουρα ο Μέσι είναι ένα από τα κίνητρά μου. Όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές που θέλω να φτάσω στο επίπεδό τους. Επίσης, πιστεύω πως ένα από τα κίνητρα του Μέσι είμαι εγώ. Ο ένας δουλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τον άλλον και αυτό είναι καλό και για εμάς τους ίδιους, αλλά και για το ίδιο το ποδόσφαιρο, όπως και για άλλους ποδοσφαιριστές που θα θέλουν να μας φτάσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ