Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στα καρφιά για Ρομπέρτο, φόβοι ότι μπορεί να λείψει για πάνω από έναν μήνα τελικά

Σε αναμμένα κάρβουνά κάθονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, περιμένοντας τα νεότερα στο θέμα του Ρομπέρτο. Και αυτό διότι ο Ισπανός υποβάλλεται σε μαγνητική και εκεί θα ξακαθαριστεί το πόσο τελικά θα μείνει εκτός. Ωστόσο, ήδη εκφράζονται φόβοι ότι το διάστημα της απουσίας του μπορεί να ξεπεράσει τον ένα μήνα.
 
Οι ερυθρόλευκοι είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα, στην περίπτωση που διαπιστωθεί πως η ζημιά στο γόνατο του Ισπανού είναι μεγάλη και μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κι αυτό διότι με τον Ρομπέρτο εκτός, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να στηριχτεί στον Μπάλαζ Μέγερι, ενώ πίσω από τον Ούγγρο δεν υπάρχει άλλος έμπειρος τερματοφύλακας. Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης στα 20 του χρόνια έως τώρα ήταν στην αποστολή μόνον στα ματς Κυπέλλου, ενώ ο 19χρονος Γιώργος Στρέζος δεν έχει πάρει ευκαιρίες στους μεγάλους όσο καιρό είναι στην ομάδα.

Μάλιστα κάποιες πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στον Ολυμπιακό ήδη εξετάζουν την περίπτωση του 29χρονου τερματοφύλακα του ΟΦΗ Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τους Κρητικούς. Ο Λόρια, όμως, έχει ήδη αγωνιστεί φέτος με δύο ομάδες, τη Ντιναμό Τιφλίδας και τον ΟΦΗ, πράγμα που σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε τρίτη ομάδα που λαμβάνει μέρος σε διοργανώσεις της UEFA! Επομένως, ίσως τα λεγόμενα να είναι απλά και μόνο φήμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ