Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Σωστό το πρώτο πέναλτι της Βέροιας, λάθος το δεύτερο, ο Τριποτσέρης θα έπρεπε να έχει δει κόκκινη πιο νωρίς

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΑΚΟΥ

Σχετικά ήρεμο ήταν διαιτητικά το Σαββατοκύριακο, με εξαίρεση την ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον αγώνα με τη Βέροια, που, πάντως, πέρασε σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην εικόνα διάλυσης της ομάδας της Κρήτης.

Στη Βέροια, λοιπόν, ο διαιτητής Αμπάρκιολης σωστά έδωσε το πρώτο πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κουτσιανικούλη, αλλά έκανε λάθος στο δεύτερο. Χέρι υπάρχει, αλλά είναι παντελώς ακούσιο. Και βέβαια κακώς βλέπει εκεί τη δεύτερη κίτρινη ο Τριποτσέρης, ο οποίος, όμως, θα έπρεπε να έχει αποβληθεί πιο νωρίς, όταν είδε την πρώτη κίτρινη, αφού ανατρέπει τον Μπεν, που έχει προφανή ευκαιρία για την επίτευξη τέρματος.

Στο ματς της Νέας Σμύρνης σωστά ο Μάνταλος καταλογίζει το πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου, αφού ο Σίλντενφελντ βρίσκει το πόδι του Γιάννου μέσα στην περιοχή.

Στα υπόλοιπα πέντε ματς (Κέρκυρα-Ξάνθη, Λεβαδειακός-Αστέρας, ΠΑΟΚ-Πλατανιάς, ΠΑΣ-Πανθρακικός και Ολυμπιακός-Παναιτωλικός) δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ