Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκτός τετράδας η εθνική νεανίδων

Εκτός διεκδίκησης μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όκλαντ έμεινε η εθνική υδατοσφαίρισης νεανίδων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 15-10 από την Ισπανία στο σημερινό προημιτελικό και πλέον θα διεκδικήσει μία θέση ανάμεσα στην 5η και την 8η της τελικής κατάταξης. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (06:20 ώρα Ελλάδας), η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία.
Η εθνική προηγήθηκε με γκολ της Βασιλικής Πλευρίτου, αλλά στη συνέχεια και ως το τέλος της πρώτης περιόδου δέχθηκε έξι αναπάντητα τέρματα και δεν κατάφερε να μπει ποτέ στη διεκδίκηση της νίκης. Οι Ισπανίδες έφτασαν να προηγούνται 10-2 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και το μόνο που πέτυχαν οι πολίστριες του Στέφανου Λέανδρου ήταν να περιορίσουν την έκταση της ήττας τους.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική): 1-6, 2-4, 2-2, 5-3
Οι συνθέσεις: 
ΕΛΛΑΔΑ (Στέφανος Λέανδρος): Σταματοπούλου, Πρωτοπαπά 3, Ελληνιάδη, Ελευθεριάδου 5, Πλευρίτου 1, Σελετοπούλου 1, Δ. Παπαναστασίου, Πάτρα, Μαυρωτά, Μυριοκεφαλιτάκη, Κοτσιώνη. Εκτός 11άδας έμειναν οι Ανθή Παπαναστασίου και Κόλλια.
ΙΣΠΑΝΙΑ (Τζόρντι Βαλς): Ντομένε, Κρέσπι 2, Λέιτον 1, Γκουιράλ 7, Αθνάρ 3, Γκόσετ, Γκόμεζ, Μπαρίνγκο, Μποναμούσα 1, Ντίαζ 1, Ρούτγκερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ