Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Μία υπογραφή μένει για να κλείσει ο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό»

Η υπογραφή του προέδρου της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό Superfoods, οπως αναφέρει το ιταλικό Sky Sports. 

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ουσιαστικά δεδομένη, ο παίκτης έχει αποφασίσει να παίξει στην άλλοτε ομάδα του πατέρα του με τις ευλογίες του «τριφυλλιού» και απλώς εκκρεμεί η υπογραφή του προέδρου των πρωταθλητών Ιταλίας, Λίβιο Πρόλι, προκειμένου να μετακομίσει στους «πράσινους» ο 23χρονος φόργουορντ. 

Να τονιστεί πως οι Ιταλοί κάνουν λόγο για εξάμηνο δανεισμό του Τζεντίλε, ωστόσο από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να δεσμεύσει τον παίκτη για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών και τουλάχιστον για ενάμιση χρόνο. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ